zondag 3 januari 2016

Weekthema: Het prille begin

Geliefde lezers,


Zoals jullie misschien al hebben opgemerkt, heb ik wederom een nieuwe pagina toegevoegd aan deze blog. Het betreft een pagina waarop in de toekomst een lijstje komt te staan met alle weekthema's die voorbij zijn gekomen. Voor nu staat er een korte toelichting op het hoe en waarom van de instelling van een weekthema en wordt er vermeld wat het thema van deze week is.

Het thema van deze week luidt: 'Het prille begin'. Bij dit thema kun je denken aan het Bijbelse onderwerp van de Schepping, maar ook aan bijvoorbeeld beginnende relaties of de geboorte van een kindje. Het weekthema blijft overigens wel altijd gelinkt aan het hoofdthema van dit blog, namelijk Gods Liefde/de God die Liefde is.

Voortaan zal ik elke zondag het weekthema bekend maken en zal ik de dagen erna blogs schrijven over dit thema. Zie uit naar mooie vondsten uit Gods Woord (hopelijk Levend Zaad en geen steentjes!), mooie muziek/video's of andere creatieve schatten, bijzondere of juist heel gewone zelfreflecties en stellingen om over na te denken en te praten.

Ik wens u allen een fijne voortzetting van deze zondag!


Tot morgen!

1 opmerking: